Et synligt kirkefællesskab 

Skab opmærksomhed om jeres kirke og fællesskab i lokalsamfundet med en genkendelig visuel profil. Kontakt mig for et tilbud på en grafisk løsning til jeres kirke.

Portrætfoto af Ditte Holm

 

Med en baggrund som grafisk designer og efteruddannelse i tværmedial kommunikation, har jeg gennem mange år arbejdet med en bred vifte af virksomheder, organisationer og institutioner – herunder kirker. Herfra har jeg erfaring med udvikling af visuel kommunikation der kan bidrage til at fremme fællesskaber. 

Kirkefællesskabet er betydningsfuldt i et moderne samfund, og kan bidrage med tilhørsforhold, samhørighed og mening i tilværelsen. Dette kan kirken understøtte ved at få en mere iøjenfaldende tilstedeværelse i lokalsamfundet, der kan være med til at skabe interesse omkring kirkens tilbud og aktiviteter. Kirken kan anvende visuel kommunikation som et strategisk værktøj, til at udvikle en genkendelig visuel profil, der fremmer oplevelsen af tilknytning blandt medlemmer og inspirerer nye besøgende til at deltage i kirkens liv.

Hvis I har brug for hjælp til den visuelle kommunikation med fokus på at styrke jeres kirkefællesskab, er I meget velkomne til at kontakte mig.

Bedste hilsner

Ditte Holm

Grafiske løsninger

Grafisk identitet

Grafisk identitet er en genkendelig visuel profil som kan udtrykke og fremme kirkens værdier, budskab og aktiviteter. Den inkluderer elementer som logo, farver, typografi og grafik, gør det lettere at identificere og huske kirken. En sammenhængende visuel profil kan også styrke følelsen af at være en del af et særligt fællesskab.

 

Logo for Herstedøster Kirke
Logo for Herstedøster Kirke
Logo for Herstedøster Kirke

Kirkeblade og nyhedsbreve

Ved at kombinere et trykt kirkeblad med et nyhedsbrev sikrer I, at jeres kommunikation er tilgængelig for hele sognet – uanset om man foretrækker at læse i trykt eller digital form.

Et nyhedsbrev giver mulighed for at sende opdateringer og påmindelser om kommende begivenheder og aktiviteter. Kirkebladet kan både trykkes og gøres tilgængelig som en digital publikation, som egner sig til at dele mere detaljerede historier og information om kirkens liv og aktiviteter.

Forsidelayout af kirkebladet Kirkenyt med grøn grafik henover foto af landsby set i fugleperspektiv
Forsidelayout af kirkebladet Kirkenyt med grøn grafik henover foto af landsby set i fugleperspektiv
Kvinde i lyseblå skjorte med hvide prikker læser et kirkeblad med gul fisk på forsiden
Kvinde læser opslag i kirkeblad udendørs ved et havebord

Infografik

Infografikker er velegnede til at skabe opmærksomhed og skille sig ud i en mængde af information. Ved at kombinere billeder, grafer og tekst på en kreativ måde kan en infografik gøre det nemmere at forstå sammenhænge og huske vigtige informationer.

Rød infografik af kirkens som organisation

Plakater for gudstjenester og arrangementer

En effektiv plakat henvender sig direkte til målgruppen, og kan hjælpe med at hjælper med at sprede budskabet om en kommende gudstjeneste, koncert eller et social arrangement.

Annonce i lokalavis for Julehjælp med rød indramning, rød overskrift og rød julekugle på grøn grangren

Annoncer

Opnå mere synlighed med annoncering i lokalaviserne. En god annonce skaber opmærksomhed omkring kirkens tilstedeværelse og aktive rolle i lokalsamfundet.

Rød infografik af kirkens som organisation

Kontakt

Hvis I har spørgsmål, eller ønsker et tilbud, er I velkommen til at ringe eller sende en forespørgsel.

Timepriser og tilbud
Mine timepriser og tilbud tager afsæt i Medieaftalerne indgået mellem HK, Dansk Journalistforbund og Kooperationen. Mindre opgaver kan ofte klares på timebasis. Er din grafiske løsning mere omfattende, udarbejder jeg et tilbud med en fast pris.

Telefon

2819 5750

Send forespørgsel